Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier   

Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier


Jenny Neikell

Inbunden. Norstedts 2020-08-20.
ISBN 9789113107295
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

Succéböckerna Fermentera och Fermentera 2.0 banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. I Stora boken om fermentering samlar vi de bästa recepten ur Jenny Neikells två tidigare böcker, och får även en ny uppdaterad faktadel och helt nya recept. Fermentering är matlagning med hjälp av goda mikroorganismer. Jäst, mögel och bakterier förändrar doft och textur i maten och bildar spännande smaker, som syra och umami. Dessutom kan fermenterad mat ha positiva effekter på vår hälsa. I den här boken får du bekanta dig med allt från kimchi, koji och kombucha till tempeh, kefir och surdeg. I bokens gedigna faktadel beskrivs fermenteringstekniker och mikrobiologiska processer på ett fängslande och lättfattligt vis. Med de detaljerade recepten som inte bara förklarar hur, utan varför, är det enkelt att lyckas med fermentering hemma och det behövs ingen dyr specialutrustning. Med några burkar, sildukar och en spis kommer man långt. Välkommen in i en fascinerande värld av goda smaker!



Fler böcker av Jenny Neikell


Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Stora boken om fermentering



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner