Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar   

Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar


Jonas Borssén

Danskt band. Prisma 2007.
ISBN 9789151849331
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

Eat the heat utkom första gången 1996 och var med att sprida världens mest använda krydda även i vårt svala land. Här hittar du chilikryddade recept på salsa, chutney, barbecuesås, heta smårätter, varmrätter med glöd, desserter, bröd och drycker.

Det här är kokboken som aldrig slocknar! Som blivit lite av en kultbok för alla som älskar stark, het mat. Den gör dig till god vän med världens hetaste frukt, grönsak och krydda: chilipeppar.
Chili är världens mest använda krydda och en väsentlig ingrediens i alla intressanta och nyskapande matkulturer. I boken förflyttar vi oss genom historien från inkaindianernas värld fram till ditt eget kök i dag. Vi får veta en hel del fakta och bekanta oss med många myter om chilipepparens betydelse inom folkmedicinen.
Det finns 150?200 olika sorters chilipeppar, och i den här boken presenteras de vanligaste inom gastronomin.

Pressröster om boken:
?... en hyllning till all världens chile. Här finns bra recept på salsa, barbecuesåser, chutney, grytor och andra varmrätter men också söta och heta efterrätter. Jag älskar sådana här böcker som berättar något om maten, lite bakgrund, några anekdoter, många tips. Mat har alltid en historia och ett sammanhang.?
Expressen

?Het bok om ettrig krydda. I Jonas Borsséns bok Eat the heat - kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar, får man inblick i en på våra breddgrader ny värld av smaker, färger och konsistener.?
Dagens Nyheter



Fler böcker av Jonas Borssén


Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Eat the heat



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar
Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar
Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner