Förlagets beskrivning
Pannkakor har människor lagat i alla tider - och i hela världen. Vi äter pannkakor till ärtsoppan på torsdagar och pannkakstårta med bär och vispgrädde på somrarna. Men det finns mycket mer pannkaksinspiration att hämta ute i världen. Vad sägs om ryska blinier, franska crêpes och galettes, amerikanska frukostpannkakor och mexikanska majspannkakor med kycklingstuvning?
Med den här boken kan du resa runt i världen i ditt eget kök med din pannkakslagg - och du får också berättelsen om pannkakans historia, från de gamla romarna till idag och från Kina till Mexiko
Fler böcker av Eja Nilsson
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Pannkaka, plättar och galetter
Bokrecensioner » Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert
|
|
![Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert](/images/background.gif) |
![Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert](/images/background.gif) |
|
|
|